Over JH Logistics

JH Logistics - een nieuwe onderneming geschoeid op oude leest.

Geachte (toekomstige) relatie,

JH Logistics is een nieuw bedrijf dat zijn legitimatie haalt uit tientallen jaren van ervaring in de wereld van expeditie en opslag. Ondernemer Jan Hendrickx heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de logistieke wereld. Al in 1985 zette hij zijn eerste stappen in de wereld van transport en opslag, eerst in een joint venture later in 1995 vanuit zijn eigen bv Hendrickx Transport Consultancy. Zijn leerschool was de transportwereld zelf en met de ervaring die hij daar heeft opgedaan en een tomeloze inzet heeft hij zijn bedrijf opgebouwd tot een succesvolle onderneming. In 2008 werd besloten de onderneming te verkopen en zich te bezinnen op de toekomst.

Anno 2011 begint Jan Hendrickx met een nieuw bedrijf, een nieuwe start met veel deskundige ervaring en dezelfde succesingrediënten van zijn vorige ondernemingen: adequaat reageren op problemen en vragen van klanten, zuiver calculeren, goed betalingsgedrag naar crediteuren en het consequent nakomen van afspraken vormen samen met betrouwbaarheid de basis van JH Logistics.

JH Logistics is een onderneming die haar diensten aanbiedt op het gebied van op- en overslag en handling, kantoorruimtes te huur heeft en bovendien een kompleet pakket voor logistieke vraagstukken in huis heeft.

JH Logistics beschikt over een eigen vestiging bestaande uit drie hallen waarvan er één verhuurd is. De overige hallen zijn te huur. De ene hal beschikt over 2 laaddocks en drie overheaddeuren met een opslagcapaciteit van 3300 palletplaatsen. De andere hal heeft een eigen kantoor, negen laaddocks en een overheaddeur (crossdocking hal).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met JH Logistics.